Wie is de Barman?

Aangenaam, De naam is Berry!
aka Berry Blue Eyes of Captain_BlueEyes.

Muzikant van beroep, gamer4life!

Berry Blue Eyes – Zanger – One Man Band www.berryblueeyes.nl Sinds 2012 is Berry als zelfstandig ondernemer bezig als muzikant. Met optredens door de gehele Benelux, verzorgd hij verjaardagen, bruiloften, evenementen, terrassen en vele vele andere feesten van LIVE muziek!

Berry Blue Eyes Steigerhouten SingALong Pianoshow

Op Spotify & YouTube

Over Berry
Het levensspel gestart in 1975 dus inmiddels zit ik op level 45! in juli 2020 ben ik 21 jaar gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven. 2 prachtige kinderen op deze aardbol gezet, en dit jaar wordt ik zelfs Opa! roflmaowhut? jaaaaa tof he! ouwe lul aan het worden hahaha. Mijn leven heeft vooral altijd in het teken gestaan van muziek. Ik kan geen noten lezen, maar vrijwel alles spelen wat ik kan onthouden. Op een verscheidenheid aan instrumenten, maar vooral toetsen genieten mijn voorkeur. Met name keyboards en synths! Voorheen werkzaam geweest in de IT, maar door de toenemende drukte met optredens uiteindelijk de stap genomen om toch 100% als zelfstandige muzikant door het leven te gaan.

Corona & De Virtuele Kroeg
Door de Covid-19 pandemie zijn vrijwel alle optredens en boekingen komen te vervallen. Waardoor de agenda ineens akelig leeg is geraakt. Om toch nog met vrienden en familie samen te komen heb ik de virtuele kroeg bedacht. paar keer per week spelletjes spelen, biertjes drinken en muziek luisteren. Als vervanging van de wekelijkse stap avondjes waaronder de befaamde “Breek De Week Woensdag”.
woensdag 18 maart 2020 op het idee gekomen, twitch kanaal aangemaakt, donderdag OBS ingericht voor de stream en alles ontwikkeld rondom de kroeg.
Vrijdag 20 Maart om 18:00 uur live gegaan nadat ik een flinke promotiecampagne op Facebook was gestart (lees: spammen die vrienden!)

Met zo’n 20 vrienden en bekenden een supergezellige avond gehad en de biertjes smaakte lekker! Zo rond 22:30/23:00 uur dacht ik; het is goed geweest en was van plan om de stream te stoppen…

SERPENTGAMEPLAY RAAAAAAAIIIIIIIDDD
sorry whut?

Een andere (grote) streamer stopte zijn stream ook, en stuurde al zijn kijkers naar mijn kroeg! zo’n slordige 700…

W…T…F…
Enfin… bier bijgehaald en door! dak er af en het feest ging los!

Tot zo’n 03:00 uur doorgegaan, balletje lam… !feest !confetti

De eerste lockdown zoveel mogelijk dagen live gegaan wat natuurlijk niet in je koude kleren gaat zitten. Uiteindelijk de aantallen streams omlaag gedraaid omdat het er op leek dat de eerste horeca gelegenheden weer open mochten. Ondertussen mijn hele stream opzet verplaatst naar Café Ergens Anders in Roosendaal om daar het concept verder uit te breiden met Live muziek en live gasten.
De opzet was geslaagd maar zowel de bezoekers van de stream, als ook de echte bezoekers van het Café hadden wat moeite met het concept. Uiteindelijk de mobiele set-up weer weggehaald en een zomerstop ingevoerd. De steun van de overheid werd gehalveerd waardoor ik genoodzaakt was om een baan te zoeken. Per Augustus begonnen bij VLC Traffic als verkeersregelaar. In Augustus toch nog een paar ‘aangepaste’ optredens kunnen verzorgen om in November wederom alles te zien verdwijnen. Hierdoor definitief de keuze gemaakt om mijn beroep als muzikant stop te zetten en volledig te kiezen voor mijn nieuwe werkgever waar ik inmiddels al teamleider werkzaam ben met een positieve toekomstperspectief!

Door deze geheel nieuwe situatie in een compleet andere stroming terecht gekomen waar ik echt aan moest wennen! Dit heeft een aantal maanden geduurd en ik ben de Community rondom de Virtuele Kroeg en de Dutch Space Agency dan ook zeer dankbaar want mede dankzij hen en de ellenlange gesprekken en gameavonden op Discord kom ik langzaam maar zeker weer in balans en heb ik weer zin in de toekomst <3 !!

Door de onregelmatige werkzaamheden (calamiteiten etc) kan ik geen vaste dagen meer toekennen aan mijn stream agenda, maar ik probeer altijd op woensdag, vrijdag en zaterdag- avond de deuren van de kroeg te openen!
Hou alle socials in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de stream tijden.

NU OPEN klik om te KIJKEN
Momenteel GESLOTEN